Πρόσφατες ανακοινώσεις

Τ1 Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα Εργ.

Το μάθημα του εργαστηρίου Τ1 των Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων θα πραγματοποιθηθεί την Πέμπτη 30/5/19 και ώρες 9-11 και 11-13. Θα γίνουν δύο δίωρα για να μπορείτε να έρθετε σε όποιο σας βολεύει. Αν δεν μπορείτε καθόλου την Πέμπτη πρέπει να έρθετε στο Τ2 ή Τ3 για να μην χάσετε το επαναληπτικό μάθημα.

Α εξεταστική Εργ. Τηλεπικοινωνίες και δίκτυα (τμήματα Αμανατιάδη)

Τα τμήματα Τ1, Τ2, Τ3, Τ6, Τ7 και οι κατοχυρωμένοι του εργ. Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα, την Α εξεταστική, έχουν ταυτόχρονη εξέταση και με άλλα μαθήματα που γίνονται σε άλλες αίθουσες. Επειδή δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε ποιος χρωστάει ποιο μάθημα, όσοι έχουν πρόβλημα ταυτόχρονης εξέτασης ΜΟΝΟ, πρέπει να στείλουν email στο dima@it.teithe.gr με θέμα «Ταυτόχρονη εξέταση με το 54022» και μέσα στο σώμα του μηνύματος να δηλώνουν πότε μπορούν να εξεταστούν (άλλη μέρα και ώρα ή ίδια μέρα άλλο δίωρο). Θα γίνει προσπάθεια να βολευτούν όλοι αλλά σίγουρα έχει σημασία η σειρά με την οποία στείλατε το μήνυμά σας (Πχ. 2/6/19 δύσκολα να ικανοποιηθεί κάποιος που στέλνει για 4/6/19).

Όσοι έχουν κατοχύρωση και δεν έχουν δώσει ενδιάμεση αξιολόγηση έχουν χάσει ήδη το 30% του βαθμού του εργαστηρίου. Στην τελική εξέταση το άριστα είναι το 7 για όλους. Όλοι όσοι έχουν κατοχύρωση πρέπει να στείλουν email στο dima@it.teithe.gr με θέμα «Συμμετοχή στην Α εξέταση του 54022» και στο σώμα του μηνύματος τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και ΑΜ) καθώς και το αν συμμετείχαν ή όχι στην ενδιάμεση αξιολόγηση. Όσοι δηλώσουν και δεν έρθουν τελικά, δεν θα γίνουν δεκτοί να έρθουν στην Β εξεταστική (σπατάλη θέσεων εξέτασης). Αν η ζήτηση είναι μεγάλη υπάρχει και δυνατότητα να γίνει εξέταση και την ίδια μέρα στις 15-17 (μόνο εφόσον γεμίζει το 11-13).

Φωτογραφίες Τμήματος

Μαθήματα

Οργάνωση και Αρχιτεκτονική Υπολογιστικών Συστημάτων

Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα Υπολογιστών

Δείτε Επίσης