Συμμετοχή στο διαγωνισμό Προγραμματισμού IEEE Xtreme 2019

Αγαπητοί προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές-φοιτήτριες,

Ο 24ωρος διαγωνισμός IEEEXtreme είναι μια παγκόσμια πρόκληση στην οποία ομάδες από φοιτητές Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Ιδρυμάτων από όλο τον κόσμο ανταγωνίζονται για 24 ώρες μεταξύ τους για να λύσουν μια σειρά από προβλήματα προγραμματισμού. Η κάθε ομάδα αποτελείται από τρεις (3) φοιτητές μέλη του IEEE (με την υποστήριξη ενός ΙΕΕΕ Student Branch). Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στις παρακάτω ιστοσελίδες:
http://www.ieee.org/membership_services/membership/students/competitions/xtreme/index.html
https://www.facebook.com/IEEEXtreme

Τα τελευταία 8 χρόνια, το Τμήμα μας συμμετείχε με πολλές ομάδες φοιτητών από μέλη του ΙΕΕΕ Student Branch μας οι οποίες τα πήγανε εξαιρετικά! Φυσικά η χαρά της συμμετοχής, το ομαδικό πνεύμα και η προσπάθεια είναι εμπειρίες που θα μείνουν αξέχαστες στους συμμετέχοντες. Φέτος, ο διαγωνισμός IEEEXtreme 9.0 θα ξεκινήσει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 00:00 UTC (03:00 π.μ. ώρα Ελλάδος).

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο φετινό διαγωνισμό IEEE Xtreme πρέπει να εγγραφούν ΑΜΕΣΑ (xtreme.vtools.ieee.org) καθώς οι εγγραφές έχουν παραταθεί μέχρι και αύριο Παρασκευή 11 Οκτωβρίου (00:00 UTC). Μετά την εγγραφή να επικοινωνήσουν μαζί μου (pchatzimisios@ihu.gr) ώστε να γνωρίζουμε τις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων του ΔΙΠΑΕ (oι πληροφορίες για τον Proctor είναι Periklis Chatzimisios, 41449348).

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Δρ. Περικλής Χατζημίσιος
IEEE IHU (Thessaloniki) Student Branch Counselor

Υ.Γ. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε συμμετοχή και από πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες μας (ασχέτως αν διαθέτουν μεγάλη εμπειρία σε προγραμματισμό).
10 Οκτώ 2019 9:22 – από Περικλής Χατζημίσιος