Αναζήτηση φοιτητών για βοήθεια σε μαθήματα του Τμήματος

Μια ομάδα φοιτητών του Τμήματος έχουν κάνει μια ομάδα επικοινωνίας στο Discord , την ΟΜΠΡΕΛΑ, για να λειτουργήσουν σαν μέντορες σε συναδέλφους σας που έχουν μείνει πίσω στις σπουδές τους ή χρειάζονται μια μικρή βοήθεια για να τις ολοκληρώσουν.
Στην ομάδα θα υπάρχουν κανάλια επικοινωνίας σχετικά με γνωστικές περιοχές, στα οποία θα μπορεί να αναρτηθεί εκπαιδευτικό υλικό για τα σχετικά μαθήματα και να γίνεται on-line ενισχυτική διδασκαλία στα μαθήματα που είναι απαραίτητο ή επίλυση αποριών.
Αν μπορείς και θέλεις να βοηθήσεις σ’ αυτή την προσπάθεια ( κάποιοι-κάποιες ήδη το κάνετε με την ενισχυτική διδασκαλία στον Προγραμματισμό ) μπορείς να γραφείς σαν βοηθός-μέντορας ( και αργότερα, ίσως και σαν μέντορας, θα ξαναγίνουν σεμινάρια επιμόρφωσης μεντόρων ).

Η ομάδα των μεντόρων του προγράμματος “ΟΜΠΡΕΛΑ”, σκοπός του οποίου είναι να προσφέρει μία πιο οργανωμένη βοήθεια στα άτομα που δυσκολεύονται να τελειώσουν τη σχολή μας αναζητεί φοιτητές που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν τις γνώσεις και τις συμβουλές τους σε συμφοιτητές τους που υστερούν σε σχετικά μαθήματα.

Όποιος και να είναι ο τομέας σου, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν φοιτητες που θα επωφεληθούν απο την βοήθεια σου.

Αν έχεις πρόθεση και όρεξη, επικοινώνησε μαζί μας για παραπάνω πληροφορίες:

-Στεφανία Μακρυγιαννάκη: stefania-mak-@hotmail.com
-Γιώργος Καρανικόλας: seijindemon@protonmail.com
-Κωνσταντίνος Γουλιάνας: gouliana@it.teithe.gr

Αν πάλι το πρόγραμμα σου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον, έχεις τη δυνατότητα από την καινούργια εκπαιδευτική χρονιά να ενταχθείς στην ομάδα “ΟΜΠΡΕΛΑ” ως μέντορας.
Αφού πρώτα γίνεις βοηθός-μέντορας, ακόμη και τώρα,, μπορείς να γίνεις αργότερα και μέντορας παρακολουθώντας δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια σχετικά με το mentoring, τα οποία αποσκοπούν στην ενημέρωση και εκπαίδευση των συμμετεχόντων.
Στο τέλος, θα σας δοθεί και σχετική βεβαίωση παρακολούθησης αυτού του επιμορφωτικού προγράμματος και της δραστηριοποίησής σας στο δίκτυο των μεντόρων φοιτητών.
29 Ιούν 2020 0:1 – από Κωνσταντίνος Γουλιάνας