Διαδικτυακή Διάλεξη της Τετάρτης 15/02/2023, (18:00 με 20:00) – Εικονική Αίθουσα R1 (https://zoom.us/j/93926093065)

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΙΑΛΕΞΗ !!!

Την Τετάρτη 15/02/2023, 18:00-20:00 στην Αίθουσα R1 θα γίνει η τρίτη από τις 3 Διαδικτυακές Διαλέξεις πάνω σε θέματα Τηλεπικοινωνιών, Ασφάλειας και Δικτύων.

Θέμα : NEXT GENERATION FIREWALLS

Ομιλητής : ΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΑΪΡΗΣ, TELECOMMUNICATION & COMPUTER NETWORK,  TECHNICAL SUPPORT MANAGER – NETWORK SOLUTION ARCHITECT – SECURITY SOLUTION  ARCHITECT – TECHNICAL SUPPORT FOR LARGE ACCOUNTS, TECHNICAL SUPPORT AND IMPLEMENT  NETWORKING/ SECURITY SOLUTIONS BASED ON CISCO, CHECKPOINT, ISS, COLUBRIS, AND RADWARE  PRODUCTS. EXPERT FOR WIFI, WIMAX AND BLUECOAT MACH TECHNOLOGY.

Περιγραφή : Ένα τείχος προστασίας επόμενης γενιάς (NGFW) είναι μέρος  της τρίτης γενιάς τεχνολογίας τείχους προστασίας που μπορεί  να εφαρμοστεί σε υλικό ή λογισμικό. Είναι σε θέση να ανιχνεύει  και να αποκλείει εξελιγμένες επιθέσεις επιβάλλοντας πολιτικές  ασφαλείας σε επίπεδο εφαρμογής, θύρας και πρωτοκόλλου.  Μπορούμε να συζητήσουμε τον τρόπο λειτουργίας των NGFW,  από ποιες επιχειρήσεις έχουν αγοραστεί και εφαρμοστεί για την  ασφάλεια των υποδομών τους και οφέλη από την αγορά τους.  Παράλληλα μπορούμε να μιλήσουμε για πραγματικές  περιπτώσεις που αγοράστηκαν και λειτούργησαν και τον τρόπο  που βοήθησαν στην ασφάλεια της επιχείρησης.