Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης και Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης και το Γραφείο ΕΣΠΑ της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος διοργανώνει την Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης και Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας του Χειμερινού Εξαμήνου 2022, μια εκδήλωση, στην οποία θα γίνουν Παρουσιάσεις Εταιριών, Θέσεων Εργασίας και Θέσεων Πρακτικής Άσκησης. Όσοι παρευρεθείτε, θα ενημερωθείτε για τους τομείς με τους οποίους απασχολούνται οι επιχειρήσεις του κλάδου και θα έχετε τη δυνατότητα μιας πρώτης προσωπικής επικοινωνίας με τους εκπροσώπους των φορέων.

Η Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης και Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας θα διεξαχθεί διά ζώσης το

Σάββατο 17/09/2022, στις 12:00,
στους χώρους του τμήματος (αμφιθέατρο Ηλεκτρονικής)

όπου εκπρόσωποι των εταιρειών που θα συμμετάσχουν, θα παρουσιάσουν ένα πολύ σύντομο προφίλ των εταιρειών τους και μία πολύ σύντομη περιγραφή των Θέσεων Εργασίας και Θέσεων Πρακτικής Άσκησης.

Μετά την παρουσίαση των εταιριών θα υπάρχει μπουφές και τραπεζάκια με τα ονόματα των εταιριών και τα ονόματα των εκπροσώπων. Έτσι θα κάνετε μια πρώτη ζωντανή προσέγγιση με τους ενδιαφερόμενους, και όσοι το επιθυμείτε, θα έχετε τη δυνατότητα μιας πρώτης ουσιαστικής επικοινωνίας μαζί τους, επισυνάπτοντας, αν χρειαστεί, και το Βιογραφικό σας.

Περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, ώστε να πάρετε μια ιδέα των τομέων με τους οποίους ασχολούνται οι επιχειρήσεις του κλάδου, τι είδους θέσεων απασχόλησης προσφέρουν και ποιες γνώσεις απαιτούνται για τις προτεινόμενες θέσεις εργασίας.

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ:<
https://bit.ly/3Bioyxf

Επισύναψη: Αρχείο Πρόσκλησης