Λήξη Πρακτικής με ΟΑΕΔ – Εαρινό 21-22 – Φοιτητές πρώην Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

Αγαπητοί φοιτητές/τριες

Όσες και όσοι θα ολοκληρώσετε από την επόμενη εβδομάδα το εξάμηνο της Πρακτικής Άσκησης του Εαρινού Εξαμήνου 2021-2022 θα πρέπει να προσκομίσετε στη Γραμματεία του τμήματος τα παρακάτω δικαιολογητικά :

• Αντίγραφο του εντύπου Ε3.5. λήξης της ΠΑ
• Βεβαίωση Ολοκλήρωσης της Πρακτικής Άσκησης (Βεβαίωση Εργοδότη για Ολοκλήρωση ΠΑΔΙΠΑΕΟΑΕΔ_2022.docx), στην οποία θα πρέπει οι ημερομηνίες να συμφωνούν με τη Σύμβαση και τη Βεβαίωση Απασχόλησης και Ασφάλισης (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ).
• Βεβαίωση ενσήμων από το ΕΦΚΑ για τους μήνες που εμφανίζονται (μπορείτε να την προμηθευτείτε και μέσω e-efka.gr)
• Βεβαίωση ενσήμων από τον εργοδότη για τους 6 μήνες συνολικά.(ΕΝΤΥΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ)
• Αποδείξεις εξόφλησης της μηνιαίας αποζημίωσης πρακτικής άσκησης του φορέα απασχόλησης μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.(Αποδείξεις κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του φοιτητή από το φορέα απασχόλησης).
– Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης Πρακτικής Άσκησης από τον Επιβλέποντα του φορέα (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ)
– Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης Πρακτικής Άσκησης από τον/την Ασκούμενο/η (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ)
– Αίτηση Ολοκλήρωσης Πρακτικής Άσκησης (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ)
– ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Θα πρέπει να προσέξετε και τα παρακάτω :

– Να συμπληρώσετε ΣΩΣΤΑ το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, εσείς και ο Επιβλέπων του Φορέα και να βάλετε τις υπογραφές και τις σφραγίδες, όπου χρειάζονται. Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ή η γραμματεία μαζί με τα 2 αντίγραφα της Σύμβασης σας έχει δώσει και το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, στο οποίο θα έπρεπε κάθε εβδομάδα να γράφετε τις δραστηριότητές σας, τις άδειες απουσίας κ.λ.π., οι οποίες πρέπει να υπογράφονται από τον Επιβλέποντα του φορέα. Έχετε δικαίωμα να συμπληρώσετε 5 μέρες απουσίας για όλο το εξάμηνο. Στο τέλος, αν έχετε κίτρινο ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ θα πρέπει να συμπληρώσετε και το Έντυπο 3, Γενικότερες Σημειώσεις παρατηρήσεις του Ασκούμενου και να το υπογράψετε, ενώ ο Επιβλέπων του φορέα, θα πρέπει να συμπληρώσει, υπογράψει, σφραγίσει το Έντυπο 4, Γενικότερες Σημειώσεις παρατηρήσεις του Εργοδότη ή του Επιβλέποντα του Φορέα.

(Αν έχετε μπλε ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ θα πρέπει να συμπληρώσετε και υπογράψετε την ΈΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (από τον ασκούμενο) Σελίδα 21, ενώ ο Επιβλέπων του φορέα, θα πρέπει να συμπληρώσει υπογράψει, σφραγίσει την ΈΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ (από το φορέα απασχόλησης) Σελίδα 20. )

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ θα βρείτε στο σύνδεσμο https://praktiki.teithe.gr/wp-content/uploads/2020/08/Οδηγός-Βιβλιαρίου-Πρακτικής-Άσκησης-ΕΣΠΑ-2020.pdf.

– Το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ θα το προσκομίσετε στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του τμήματος με όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά και Ερωτηματολόγια που αναφέρονται και επισυνάπτονται. Το μόνο που μένει μετά είναι να συμπληρωθεί το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ από τον ακαδημαϊκό Επόπτη ( καθηγητή του τμήματος, σας έχει σταλεί σχετικό μήνυμα ).

– Να συμπληρώσετε ( εσείς και ο Επιβλέπων του Φορέα ) τα 2 Ερωτηματολόγια που επισυνάπτονται ( FoithtesErwthmatologioOAED2022.docx για το φοιτητή και EpivlepontesErwthmatologioOAED2022.doc για τον επιβλέποντα του φορέα ) και να τα καταθέσετε μαζί με το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ).

– Να συμπληρώσετε την Αίτηση ολοκλήρωσης και να την καταθέσετε μαζί με το ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του τμήματος (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ).

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε στα gouliana@ihu.gr, placement@iee.ihu.gr.


Συνημμένα: