ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ στην ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ edupass

1. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία.

2. ΟΛΟΙ οι φοιτητές/-τριες για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να υποβάλλουν δήλωση στην πλατφόρμα edupass ( https://edupass.gov.gr/ ) εάν δεν το έχουν ήδη κάνει.
α) Για την συμμετοχή στα εξεταζόμενα μαθήματα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας και επίδειξη των πιστοποιητικών σε έντυπη μορφή:
• πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε
• πιστοποιητικού νόσησης είτε
• βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου κατόπιν διεξαγωγής είτε μοριακού τεστ (PCR) έως 72 ωρών ή γρήγορου τεστ αντιγόνου (rapid) έως 48 ώρες πριν από την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της εξέτασης του μαθήματος.
Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τα πιστοποιητικά εκτυπωμένα.
β) η χρήση της προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης για όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή. Συστήνεται χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FPP2 ή KN95) ή εναλλακτικά διπλής μάσκας.

3. Οι φοιτητές/-τριες που νοσούν με λοίμωξη covid-19 δεν θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα νοσούν σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο απομόνωσης. Η απουσία τους τεκμαίρεται μέσω της καταγραφής τους στην πλατφόρμα edupass. Με επιμέλεια του Διδάσκοντος θα οριστεί άλλη ημερομηνία εξέτασης στα μαθήματα που απουσίασαν. Η αποφυγή δήλωσης νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 προκειμένου να παραστείτε στην εξέταση είναι επικίνδυνη για τη Δημόσια Υγεία.

4. Επιπλέον εφαρμόζονται όλα τα ισχύοντα μέτρα υγιεινής και καθαριότητας στους χώρους διεξαγωγής των εξετάσεων.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για τη δήλωση στην πλατφόρμα edupass θα χρειαστείτε:
• τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
• το ΑΜΚΑ σας ή το ΑΜΚΑ του παιδιού σας αν είστε γονέας ανήλικου μαθητή

Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε τα απαραίτητα στοιχεία για τη δήλωση σας στην πλατφόρμα edupass, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με την υπεύθυνη της πλατφόρμας edupass του τμήματος κ. Καλλιδοπούλου Άννα-Ελένη, email: kallidop@iee.ihu.gr , σημειώνοντας τα εξής: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ-ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ- EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , σαν ΘΕΜΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ: «Αδυναμία δήλωσης EDUPASS» μαζί με μικρή περιγραφή του προβλήματός σας π. χ. Δεν διαθέτω ΑΜΚΑ και την αιτιολόγηση πχ. αλλοδαπός φοιτητής, δεν διαθέτω κωδικούς taxisnet ή κωδικούς τράπεζας για την ταυτοποίηση μου στο σύστημα edupass κλπ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ δήλωση στην πλατφόρμα edupass (π.χ. αλλοδαποί ή άλλοι φοιτητές που δεν διαθέτουν Α.Μ.Κ.Α. ή κωδικούς TAXISNET ή κωδικούς για εναλλακτικό τρόπο σύνδεσης και αυθεντικοποίησης στην ως άνω πλατφόρμα), ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ dieykrinisi_shetika_me_tin_exetastiki_heimerinoy_examinoy_1.pdf

Συνημμένα :
1. odigies_gia_exetastiki_ianoyarioy_2022.pdf (Το με αριθμ. πρωτ. 2293/21/10-01—2022 (ΔΦ 20/358|11-01-2022) έγγραφο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευµάτων )
2. ΚΥΑ_81558_29-12-2021.pdf (Η µε αριθμ. Δ1α|ΓΠ.οικ. 81558/29-12-2021 (Β΄ 6290/29.12.2021) Κοινή Υπουργική Απόφαση )
3. dieykrinisi_shetika_me_tin_exetastiki_heimerinoy_examinoy_1.pdf (Διευκρίνιση όσον αφορά στις οδηγίες σχετικά με τη διεξαγωγή της εξεταστικής περιόδου του χειμερινού ακαδημαϊκού εξαμήνου στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.).

Επισύναψη: dieykrinisi_shetika_me_tin_exetastiki_heimerinoy_examinoy_1.pdf
Επισύναψη: ΚΥΑ_81558_29-12-2021.pdf
Επισύναψη: odigies_gia_exetastiki_ianoyarioy_2022.pdf
13 Ιαν 2022 21:22 – από Άννα-Ελένη Καλλιδοπούλου