Ορκωμοσία 18 Ιουλίου 2023

Οι φοιτήτριες/ές που έχετε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις σας και επιθυμείτε να συμμετέχετε στην τελετή καθομολόγησης που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, θα πρέπει μέχρι τις 31/05/2023 να προχωρήσετε ως εξής:

1.     Να συμπληρώσετε τη συνημμένη αίτηση πτυχίου και να την αποστείλετε στη Γραμματεία ηλεκτρονικά στο email στο (info@iee.ihu.gr), ή ταχυδρομικά στη Δ/νση: ΔΙΠΑΕ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ, ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, Τ.Κ. 57400, Σίνδος Θεσσαλονίκης, ΤΘ 141.

2.     Πρέπει να στείλετε με ταχυδρομείο την Ακαδημαϊκή σας ταυτότητα (ΠΑΣΟ) Ταχ. Δ/νση: ΔΙΠΑΕ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ, ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, Τ.Κ. 57400 Σίνδος Θεσσαλονίκη ΤΘ 141.
Εάν δεν την έχετε, στέλνετε Υπεύθυνη Δήλωση, ότι την έχετε χάσει.

3.     Να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Διασύνδεσης (http://gd.teithe.gr/contact-us/) για να συμπληρώσετε κάποια πληροφοριακά στοιχεία.

4.     Η κάρτα σίτισης για όσους έχετε ξεπεράσει το 12ο εξάμηνο σπουδών δεν χρειάζεται να αποσταλεί.

5.     Αν έχετε δανειστεί κάποιο βιβλίο, φροντίστε να το επιστρέψετε άμεσα, θα αποσταλεί λίστα υποψηφίων πτυχιούχων από τη Γραμματεία στη Βιβλιοθήκη και θα σας ζητηθεί εάν χρωστάτε.

Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και εκκρεμεί η παρουσίαση της πτυχιακής τους εργασίας στις 16/06/2023, και μόνον αυτοί, θα πρέπει να αποστείλουν τα παραπάνω έγγραφα, έως τις 28/06/2023.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με κατάσταση και ΑΜ των πτυχιούχων που θα συμμετέχουν στην τελετή καθομολόγησης


Συνημμένα: