ΠΡΟΣΟΧΗ : Ακύρωση 2ης Διάλεξης της Πέμπτης 08/12/2022

Η δεύτερη διάλεξη της Πέμπτης 08/12/2022 με θέμα “Unicorns abiogeny ab initio and leave high and dry – Part I (12:45 με 14:00)” ακυρώνεται λόγω έκτακτης ασθένειας (covid19) ενός εκ των 2 ομιλητών. Θα γίνει ΜΟΝΟ η πρώτη από τις 2 Διαλέξεις :

Διάλεξη #1 : Αναπτύσσοντας μία συσκευή IoT από το μηδέν (11:15 με 12:30) – Πάμπαλος Παναγιώτης, Διαχειριστής και Συνιδρυτής της HAM Systems

Βιογραφικό : O Παναγιώτης Πάμπαλος είναι Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της startup HAM Systems. Έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών στο ΑΠΘ. Διαθέτει περισσότερα από 7 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ανάπτυξης καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων. Διαθέτει βαθιά γνώση σε πολλαπλά επίπεδα διαχείρισης μιας επιχείρησης, από τη βάση της τεχνικής ανάπτυξης των καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων και της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, μέχρι το ανώτερο επίπεδο του μάρκετινγκ και των πωλήσεων.

Περιγραφή : Κατά τη διάρκεια της διάλεξης θα γίνει παρουσίαση του τρόπου με τον οποίο μία εταιρεία σχεδιάζει μία νέα IoT συσκευή για την αγορά. Η διάλεξη θα αναφερθεί σε όλα τα στάδια σχεδιασμού και ανάπτυξης της συσκευής, όπως την αναγνώριση της ανάγκης της αγορά για την συσκευή, το σχεδιασμό του ηλεκτρονικού κυκλώματος και της PCB πλακέτας, τη δημιουργία του πρωτοτύπου, την πιστοποίηση CE, την παραγωγική διαδικασία, το testing της συσκευής, το packaging κ.ά.

Ελπίζω το θέμα να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας και να έχουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό φοιτητριών και φοιτητών στο ακροατήριο.