Προώθηση ανακοίνωσης: “Meet ESN Thessaloniki”, με θέμα την κινητικότητα μέσω του προγράμματος Erasmus αλλά και τον εθελοντισμό.

👉Γύρισες από το Erasmus σου και νιώθεις ότι σου λείπει το κλίμα της πολυπολιτισμικής οικογένειας που άφησες πίσω σου; 😍🌎

👉Μήπως σκέφτεσαι την πιθανότητα να μετακινηθείς με Erasmus αλλά έχεις απορίες και θέλεις να μάθεις γιατί το θεωρούν όλοι μοναδική εμπειρία;✈🤔

👉Μήπως έχεις εθιστεί και εσύ στα youth exchanges και θέλεις να εντάξεις αυτό το υπέροχο συναίσθημα στην καθημερινότητα σου;🎉

Τότε, έλα να γνωρίσεις από κοντά το μεγαλύτερο φοιτητικό οργανισμό στην Ευρώπη και τις δράσεις του Erasmus Student Network (ESN) και να γίνεις κομμάτι της κοινότητας Erasmus της Θεσσαλονίκη.

Σε περιμένουμε:

📍Harry’s spot Cafe

 📆 Τετάρτη, 14.9.2022 ,  19:00

Link event:

Μην το χάσεις ❤

Tο ESN είναι ενεργό σε περισσότερα από 1000 Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε 43 χώρες. Είμαστε περίπου 15.000 μέλη, τα οποία προσφέρουμε καθημερινά σε εθελοντική βάση τις υπηρεσίες μας σε περισσότερους από 350.000 φοιτητές (εισερχόμενους και εξερχόμενους).

Είμαστε φοιτητές σαν εσένα και πολλοί από εμάς μετακινηθήκαμε μέσω του προγράμματος Erasmus, βιώσαμε την μαγεία του και πλέον με την σειρά μας θέλουμε να βοηθήσουμε τους φοιτητές που έρχονται στην Θεσσαλονίκη να την ζήσουν και αυτοί.

#thesserasmus

Where the magic happens.

Για να ανακαλύψεις τον κόσμο του ESN Thessaloniki και να λάβεις περισσότερες πληροφορίες, αναζήτησέ μας στα κανάλια κοινωνικών μέσων δικτύωσης!

         Ομάδα για όσους θέλουν να ασχοληθούν εθελοντικά με τις δράσεις και τα events του ESN Thessaloniki

https://www.facebook.com/groups/248064999237379/

·         Instagram σελίδα ESN IHU 

https://www.instagram.com/esn_ihu/

·         Σελίδα για τα event που διοργανώνουμε

https://www.facebook.com/ESNThessalonikiEvents

Η εκδήλωση θα καταγραφεί με φωτογραφίες και βίντεο. Με την παρουσία σας στην εκδήλωση αυτή συμφωνείτε για τη συλλογή και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και με τη δημοσίευση των φωτογραφιών και των βιντεοσκοπήσεων.

Η δημοσίευση των καταγραφών της εκδήλωσης θα γίνει σε δημόσια προσβάσιμο δικτυακό τόπο.

Η συγκατάθεση για την επεξεργασία των Δεδομένων μπορεί να ανακληθεί με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στον DPO του ESN Greece (dpo@esngreece.gr). 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Παπά Κατερίνα 

Vice President ESN IHU