Πρωτοετείς: Διαδικτυακή Τελετή Υποδοχής την TΕ-13-ΟΚΤ @10:00

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές/τριες,
συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στο Τμήμα μας και καλό ακαδημαϊκό έτος από όλα τα μέλη του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων, φοιτητές, διοικητικό-υποστηρικτικό προσωπικό, διδάσκοντες, με υγεία και επιτυχίες, με την επιπλέον ευχή να δείξουμε όλοι υπομονή και θετικό πνεύμα συνεργασίας ώστε να προσαρμοστούμε ευκολότερα στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.
Σημειώστε ότι:

— Η διαδικτυακή τελετή Υποδοχής Πρωτοετών φοιτητών/τριών θα πραγματοποιηθεί την TΕ-13-ΟΚΤ @10:00 στην εικονική αίθουσα Ε1 (πρόσβαση από rooms.iee.ihu.gr)

Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε το αναγνωριστικό “Επίθετο-Όνομα” για την είσοδό σας και να ενημερωθείτε από το μενού “Τηλεκπαίδευση” της ιστοσελίδας του Τμήματος σχετικά με την αποδοτική χρήση της πλατφόρμας ΖΟΟΜ (οι εικονικές αίθουσες Ε1~9 είναι ανοικτές για δοκιμές).

— Η διδασκαλία του θεωρητικού μέρους των μαθημάτων θα ξεκινήσει σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου 2021-22 που έχει αναρτηθεί στην σελίδα:

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Είναι απαραίτητη η επιείκεια όλων καθώς η διαδικασία επανόδου στη νέα «κανονικότητα» είναι πρωτόγνωρη για όλους μας και σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα και αστοχίες. Με την καλή μας διάθεση μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία και σε αυτή την κατάσταση.
Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες ανακοινώσεις και προσπαθήστε να προστατέψετε τους οικείους σας και τον εαυτό σας.

Παπακώστας Δημήτριος, Καθηγητής & Πρόεδρος του Τμήματος
Επισύναψη: Υποδοχή 2021.pdf
9 Οκτώ 2021 12:57 – από Δημήτριος Παπακώστας