Υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για συμμετοχή στην ορκωμοσία.

Οι φοιτητές/τριες που έχετε ολοκληρώσει όλες σας τις υποχρεώσεις και επιθυμείτε να συμμετέχετε στην ορκωμοσία που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, θα πρέπει μέχρι τις 31/5/2022 να κάνετε τα ακόλουθα:
1) Να συμπληρώσετε την συνημμένη αίτηση πτυχίου και να την αποστείλετε στη Γραμματεία ή με email στο ( info@iee.ihu.gr), ή με ταχυδρομείο στη Ταχ. Δ/νση: ΔΙΠΑΕ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ, ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, Τ.Κ. 57400 Σίνδος Θεσσαλονίκη ΤΘ 141.
2) Πρέπει να στείλετε με ταχυδρομείο την Ακαδημαϊκή σας ταυτότητα (ΠΑΣΟ) Ταχ. Δ/νση: ΔΙΠΑΕ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ, ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, Τ.Κ. 57400 Σίνδος Θεσσαλονίκη ΤΘ 141.
Εάν δεν την έχετε τότε στείλτε μας μία Υπεύθυνη Δήλωση ότι την έχετε χάσει.
3) Να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Διασύνδεσης (http://gd.teithe.gr/contact-us/) για να συμπληρώσετε κάποια πληροφοριακά στοιχεία.
4) Η κάρτα σίτισης για όσους έχετε ξεπεράσει το 12ο εξάμηνο σπουδών δεν χρειάζεται να αποσταλεί.
Τέλος, θα ζητηθεί από τη Γραμματεία, Βεβαίωση από τη Βιβλιοθήκη ότι δεν οφείλετε δανεισμένο Βιβλίο. Αν έχετε δανειστεί κάποιο βιβλίο φροντίστε να το επιστρέψετε άμεσα.

Θα αναρτηθεί ανακοίνωση μέσα στον Ιούνιο σχετικά με την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της τελετής καθομολόγησης η οποία θα πραγματοποιηθεί περίπου αρχές Ιουλίου.


Συνημμένα: