Έναρξη διδασκαλίας και Δηλώσεις μαθημάτων Εαρινού εξαμήνου 2020-21

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του εαρινού εξαμήνου 2020-21 έχει αναρτηθεί στη σελίδα:

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Έναρξη διδασκαλίας του θεωρητικού μέρους των μαθημάτων την ΔΕ-22-ΦΕΒ.

Οι δηλώσεις των Θεωρητικών μαθημάτων του Εαρινού εξαμήνου θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το ΣΑ-20-ΦΕΒ στον δικτυακό τόπο:

http://aris.noc.teithe.gr/el/diloseis/

ΔΕΝ υπάρχει λόγος να προσπαθούν όλοι οι φοιτητές να ολοκληρώσουν την δήλωσή τους κατά τις πρώτες ώρες ενεργοποίησης, καθώς οι δηλώσεις εργαστηριακών τμημάτων θα πραγματοποιηθούν ξεχωριστά για κάθε μάθημα, όπως θα ανακοινωθεί από τους διδάσκοντες κάθε μαθήματος.

Οι δηλώσεις μαθημάτων είναι υποχρεωτικές για όλους τους φοιτητές εκτός από τους πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι ΔΕΝ συμπληρώνουν δηλώσεις μαθημάτων καθώς αυτές ολοκληρώνονται από την Γραμματεία.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές δικαιούνται να εξεταστούν μόνο στα μαθήματα που δηλώνουν.

Όλοι οι φοιτητές μπορούν να δηλώσουν μέχρι 42 πιστωτικές μονάδες.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ιδιαίτερα τα παρακάτω:

1) Παρακαλώ ενημερωθείτε από το μενού “Σπουδές – Προπτυχιακές – Τροποποιήσεις Δηλώσεις μαθημάτων” της ιστοσελίδας του Τμήματος

Τροποποιήσεις – Δηλώσεις μαθημάτων


σχετικά με όσα ισχύουν από το ακαδημαϊκό έτος 2020-21.

2) Εργαστηριακά μαθήματα: πληροφορίες για την έναρξη, τον τρόπο δήλωσης, συμμετοχής και την διαδικασία εξ αποστάσεως διδασκαλίας τους θα ανακοινώνονται από τους διδάσκοντες κάθε μαθήματος.

3) Οι φοιτητές που εγγράφηκαν στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ του ΑΤΕΙΘ (έως και το 2018) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ πριν καταθέσουν την δήλωσή τους να ενημερωθούν από τις σχετικές πρόσφατες ανακοινώσεις, όπως:
https://apps.iee.ihu.gr/announcements/announcement/602c3f708a1639559fb0e1e9

17 Φεβ 2021 18:6 – από Δημήτριος Παπακώστας