Έναρξη εαρινού εξαμήνου 2019-2020 και Δηλώσεις μαθημάτων

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του εαρινού εξαμήνου 2019-20 έχει αναρτηθεί στη σελίδα:

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Η έναρξη διδασκαλίας του θεωρητικού μέρους των μαθημάτων θα γίνει τη ΔΕ-17-ΦΕΒ.

Οι δηλώσεις των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου (θεωρίας και εργαστηρίων) θα πραγματοποιηθούν το ΣΑ-15-ΦΕΒ για πρώτη φορά στο δικτυακό τόπο:
http://aris.noc.teithe.gr/el/run/pm.php

Οι φοιτητές/τριες μπορούν να ενημερώνονται για τις ώρες που μπορούν να ολοκληρώσουν τις δηλώσεις τους μέχρι και την ΠΑ-14-ΦΕΒ.

Εφόσον η διαδικασία δηλώσεων ολοκληρωθεί ομαλά, τότε και η έναρξη διδασκαλίας του εργαστηριακού μέρους των μαθημάτων θα γίνει τη ΔΕ-17-ΦΕΒ, διαφορετικά θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Οι δηλώσεις μαθημάτων είναι υποχρεωτικές για όλους τους φοιτητές εκτός από τους φοιτητές του 2ου εξαμήνου. Οι πρωτοετείς φοιτητές ΔΕΝ συμπληρώνουν δηλώσεις μαθημάτων καθώς αυτές ολοκληρώνονται από τη Γραμματεία.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές δικαιούνται να εξεταστούν μόνο στα μαθήματα που θα δηλώσουν.
Όλοι οι φοιτητές δηλώνουν μέχρι 42 πιστωτικές μονάδες.

Όσοι φοιτητές 4-ετούς φοίτησης έχουν πετύχει σε μαθήματα που αντιστοιχούν σε 160 ή περισσότερες πιστωτικές μονάδες μέχρι και την εξεταστική ΣΕΠ-19, έχουν δικαίωμα να δηλώσουν επιπλέον 12 πιστωτικές μονάδες.

Οι φοιτητές οι οποίοι πρόκειται να ακολουθήσουν το νέο 5-ετές ΠΠΣ στο εαρινό εξάμηνο 2019-20 δηλώνουν μέχρι 42 πιστωτικές μονάδες.

Μετά τη λήξη των δηλώσεων, θα καθοριστούν ημερομηνίες για τροποποιητικές δηλώσεις όπου όλοι οι φοιτητές/τριες, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλύσουν όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στην πρώτη φάση δηλώσεων.

* Στο παρακάτω αρχείο φαίνονται τα εργαστηριακά τμήματα στα οποία εντάσσονται οι πρωτοετείς φοιτητές.

Επισύναψη: ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ 19-20 Εαρινό τμήματα.pdf
13 Φεβ 2020 10:46 – από Δημήτριος Παπακώστας