Έναρξη υποβολής αιτήσεων για την τελετή ορκωμοσίας στις 3 Ιουλίου 2024

Οι φοιτήτριες/ές που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην τελετή καθομολόγησης που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, θα πρέπει μέχρι τις 31/05/2024 να προχωρήσουν στα παρακάτω:

1. Συμπλήρωση της συνημμένης αίτησης πτυχίου και αποστολή στη Γραμματεία ηλεκτρονικά στο email:info@iee.ihu.gr, ή ταχυδρομικά στη Δ/νση: ΔΙΠΑΕ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ, ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (Kτήριο Ηλεκτρονικής), ΤΘ 141Τ.Κ. 57400, Σίνδος Θεσσαλονίκης.

2. Κατάθεση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (Πάσο*) και εφόσον έχει εκδοθεί, και της Κάρτας Σίτισης**στη Γραμματεία. Τα παραπάνω μπορούν να αποσταλούν και ταχυδρομικά στην Ταχυδρομική Διεύθυνση: ΔΙΠΑΕ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ, ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (Kτήριο Ηλεκτρονικής), ΤΘ 141Τ.Κ. 57400, Σίνδος Θεσσαλονίκης.

*Σε περίπτωση απώλειας του πάσο ή της κάρτας σίτισης, υποβάλλετε σχετική Υπεύθυνη Δήλωση.

** Η κάρτα σίτισης δεν χρειάζεται να αποσταλεί, σε περίπτωση που έχετε ξεπεράσει το 12ο εξάμηνο

σπουδών (για τα τμήματα τετραετούς φοίτησης) ή το 14ο εξάμηνο (για τα τμήματα πενταετούς φοίτησης)

3. Βεβαίωση απογραφής από το Γραφείο Διασύνδεσης.

Για να εκδώσετε βεβαίωση απογραφής από το Γραφείο Διασύνδεσης θα πρέπει να κάνετε τα εξής βήματα:

i. Εγγραφή «Ως Φοιτητής» στη νέα πλατφόρμα του Γραφείου Διασύνδεσης dasta.ihu.gr

ii. Στη συνέχεια θα συνδεθείτε στη πλατφόρμα εγγραφής με τους ακαδημαϊκούς κωδικούς σας.

iii. Μετά από αυτό το στάδιο, δημιουργούνται νέοι κωδικοί για τη πλατφόρμα dasta.ihu.gr

iv. Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή, επιλέγετε «Αιτήσεις», συμπληρώνετε μόνο τα στοιχεία: Πανεπιστημιούπολη / Σχολή / Τμήμα και πατάτε «Αποθήκευση».

v. Αφού αποθηκευτούν τα στοιχεία της σχολής, επιλέγετε εκ νέου «Αιτήσεις» και έπειτα «Συμπλήρωση δελτίου», όπου καταχωρείτε τα στοιχεία σας και πατάτε «Υποβολή».

vi. Στο στάδιο αυτό η αίτηση θα εμφανίζεται ως«Εκκρεμής». Ηδιαδικασία θα ολοκληρωθεί και η αίτηση θα εγκριθείμέχρι την επόμενη μέρα από το Τμήμα Διασύνδεσης. Τη βεβαίωση απογραφής θα την αποστείλει το Γραφείο Διασύνδεσης στη Γραμματεία του Τμήματος ηλεκτρονικά. Δεν απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια από τη μεριά σας, όσον αφορά το Γραφείο Διασύνδεσης.

4. Επιστροφή συγγραμμάτων που πιθανόν έχετε δανειστεί από τη βιβλιοθήκη του Ιδρύματος.

Οι βεβαιώσεις αποστέλλονται απευθείας από τη Βιβλιοθήκη στη Γραμματεία χωρίς δική σας ενέργεια, παρά μόνο σε περίπτωση οφειλής συγγραμμάτων, οπότε και θα σας σταλεί σχετική ενημέρωση.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με κατάσταση των πτυχιούχων που θα συμμετάσχουν στην τελετή καθομολόγησης.


Συνημμένα: