Ένα Σχόλιο για τις Διαλέξεις της Πέμπτης 30/03/2023, (11:15 με 12:30) – (12:45 με 14:00)  

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που παρακολούθησαν τις αρκετά ενδιαφέρουσες σημερινές διαλέξεις.

Ντρέπομαι όμως να απολογούμαι στους εκπροσώπους των εταιριών για την απελπιστικά μικρή συμμετοχή των φοιτητών (5-7 άτομα!!!).

Σπουδάζετε μια επιστήμη και διδάσκεστε κάποια γνωστικά αντικείμενα. Έρχονται στελέχη εταιριών για να σας πουν πού και πώς εφαρμόζεται αυτή η γνώση που παίρνετε και τι είδους προβλήματα μπορεί να υπάρχουν και τους γυρνάτε την πλάτη.

Το 52 και η απόσταση ΔΕΝ είναι επιχείρημα. Το παίρνετε για να παρακολουθήσετε μαθήματα. Μπορείτε, αν δεν έχετε μάθημα την Πέμπτη, να το πάρετε και για να πάρετε από πρώτο χέρι μια ιδέα του τι θα βρείτε εκεί έξω, τι σας ενδιαφέρει, τι μπορεί να σας δυσκολέψει και πώς θα θωρακιστείτε να το αντιμετωπίσετε.

Την επόμενη Πέμπτη θα γίνουν οι τελευταίες διαλέξεις πριν το Πάσχα. Η μια από κάποιο στέλεχος συνεργαζόμενης εταιρίας με 30 χρόνια εμπειρίας να σας μεταδώσει την εμπειρία του για το πώς μπορείτε να κάνετε αποδοτικές εφαρμογές και η άλλη διάλεξη θα σας δείξει πώς εφαρμόζεται μια από τις γλώσσες που διδάσκεστε σε ένα εμπορικό περιβάλλον.

Αν υπάρξει η ίδια εικόνα με τη σημερινή από άποψη αριθμού φοιτητών στο ακροατήριο, θα σκεφτούμε σοβαρά το ενδεχόμενο να ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ όλες τις υπόλοιπες διαλέξεις μέχρι το τέλος του εξαμήνου και να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας των εταιριών για την καλή τους διάθεση να σας μεταφέρουν την εμπειρία σας, αλλά δεν υπάρχει το ανάλογο ενδιαφέρον από πλευράς σας.

ΥΓ. Για τις διαλέξεις της προηγούμενης εβδομάδας που ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ λόγω καταλήψεων, όταν επικοινώνησα μαζί τους να τους πω πως ακυρώνονται, με ενημέρωσαν πως ένας από τους δύο ομιλητές στη μια διάλεξη ήρθε από την Αθήνα για τη διάλεξη και κάποιος από τη δεύτερη διάλεξη ήρθε από την Κρήτη. Κανένα Σχόλιο.