Αναζήτηση Φοιτητών που Χρειάζονται Υποστήριξη στις Σπουδές τους

Ακολουθεί ανακοίνωση της Ομάδας των φοιτητών του Προγράμματος ΟΜΠΡΕΛΑ :

Αγαπητέ συμφοιτητή/τρια,

Έχεις προβλήματα στα μαθήματα και δε ξέρεις πώς να «ξεβαλτώσεις»; Δεν ξέρεις πώς να οργανώσεις τα μαθήματα και η πτυχιακή σου φαίνεται «βουνό»;

Αν όλες οι παραπάνω ερωτήσεις πέρασαν κάποτε από το μυαλό σου και δε ξέρεις την απάντηση, η «Ομπρέλα» είναι εδώ, για να σε βοηθήσει να τις βρεις.

Η «Ομπρέλα» είναι μια ακαδημαϊκή ομάδα, αποτελούμενη τόσο από καθηγητές του τμήματος μας, όσο και από συμφοιτητές/τριες σου, με σκοπό την βοήθεια, υποστήριξη και κυρίως την καθοδήγησή σου. Η ομάδα της «Ομπρέλας», χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Discord ως την κύρια μέθοδο επικοινωνίας και ανάρτησης υποστηρικτικού υλικού για κάποια μαθήματα.

Γνωρίζουμε πως ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για σένα, αλλά η «Ομπρέλα» είναι εδώ για να σε βοηθήσει να ορθοποδήσεις και να ξαναπερπατήσεις προς τον στόχο σου. Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, μην χάνεις τις ελπίδες σου!

Επικοινώνησε με τον κύριο Κωνσταντίνο Γουλιάνα στο gouliana@ihu.gr ή στο gouliana@it.teithe.gr ή τον κύριο Γιώργο Μπάμνιο στο bamnios@ihu.gr να σε ενημερώσουν πώς μπορείς να ενταχθείς στο πρόγραμμα ΟΜΠΡΕΛΑ.

Η φοιτητική ομάδα της «Ομπρέλας»

9 Απριλ 2021 23:5 – από Κωνσταντίνος Γουλιάνας