Διαλέξεις σε Τεχνολογίες Αιχμής – Έναρξη μαθήματος Επιλογής “Ελεύθερη Επιλογή Α – 12/10/2023

Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

Οι Διαλέξεις σε Τεχνολογίες Αιχμής στις Επιστήμες της Πληροφορικής και των Ηλεκτρονικών θα γίνονται στα πλαίσια ενός μαθήματος Επιλογής με όνομα "Ελεύθερη Επιλογή Α" και θα συνοδεύονται από μια υποχρεωτική εργασία, το θέμα της οποίας θα επιλέγεται από τις εταιρίες, με την οποία θα χρησιμοποιείτε αυτές τις γνώσεις σε εφαρμογές ενός πραγματικού περιβάλλοντος εργασίας.

Οι Διαλέξεις θα γίνονται για όλους τους φοιτητές (και αυτούς που θα δηλώσουν το Μάθημα Επιλογής με την υποχρέωση να το παρακολουθήσουν και για όσους ενδιαφέρονται απλώς για το θέμα) κάθε Πέμπτη 11:15-12:30 και 12:45-14:00 στο Αμφιθέατρο Ηλεκτρονικής του Τμήματος κατά τις εβδομάδες που γίνονται μαθήματα. Για το πρώτο εξάμηνο θα γίνουν μέχρι τις 21/12/2023 και η εξέταση των εργασιών θα γίνει τη δεύτερη, τρίτη και τέταρτη βδομάδα του Ιανουαρίου 2024 (11/01/2024, 18/01/2024 και 25/01/2024).

Περισσότερες λεπτομέρεις για τα Θέματα των Διαλέξεων και τις σχετικές υποχρεωτικές απαλλακτικές εργασίες ΜΟΝΟ για όσες και όσους δηλώσουν αργότερα το μάθημα "Ελεύθερη Επιλογή Α" θα βρείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η παρακολούθηση των Διαλέξεων για όσες και όσους δηλώσουν αργότερα το μάθημα "Ελεύθερη Επιλογή Α" είναι υποχρεωτική, όπως τα εργαστήρια.

Σε μια πρώτη προσπάθεια να προσδιοριστεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε όσοι σκοπεύουν όντως να δηλώσουν το μάθημα να συμπληρώσουν την φόρμα του παρακάτω συνδέσμου:

https://forms.gle/GZSxymYTAdLY7JQU9

Επισήμανση: Για τους φοιτητές του πρώην τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ, το μάθημα ανήκει και στις 3 Κατευθύνσεις

Παρακαλώ συμπληρώστε ορθά τα στοιχεία σας και όποιο email χρησιμοποιείτε περισσότερο για να λάβετε ενημερώσεις που θα ακολουθήσουν. Η φόρμα θα μείνει ανοιχτή μέχρι την Τετάρτη 11/10/2023 στις 22:00.

Τέλος, οι Διαλέξεις σε Τεχνολογίες Αιχμής στις Επιστήμες της Πληροφορικής και των Ηλεκτρονικών και κατ' επέκταση το μάθημα "Ελεύθερη Επιλογή Α" θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 12/10/2023.

Οι διδάσκοντες,

Γουλιάνας Κωνσταντίνος

Κωτσάκης Ρήγας


Συνημμένα: