Μιλάμε για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων με τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς

Είναι γνωστό ότι οι κυριότερες δράσεις των Πανεπιστημίων μας αφορούν το ερευνητικό και διδακτικό έργο που προσφέρουν μέσω της έρευνας και των ερευνητικών προγραμμάτων καθώς και μέσω των προπτυχιακών/μεταπτυχιακών/διδακτορικών σπουδών που προσφέρουν.

Πολλές φορές μας ρωτούν πως μπορεί ένα Πανεπιστήμιο να προσφέρει στην κοινωνία. Η απάντηση μας είναι πάντα η ίδια: “Μπορούμε να δημιουργήσουμε όμορφες και χρήσιμες δράσεις, αρκεί να το θέλουμε!”

Μια τέτοια δράση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 15 Φεβρουαρίου @14:00!

Σήμερα θα συνδεθούμε και θα μιλήσουμε με τους μαθητές του Ομίλου Δημιουργικότητας και Καινοτομίας του 2oυ Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things – IoT). Πιο συγκεκριμένα, θα συζητήσουμε για το “Διαδίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things – IoT): Ένας συναρπαστικός κόσμος ευκαιριών”.
Επιπλέον, το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος υποστηρίζει τις σχετικές δράσεις του Σχολείου και το project “Microgreens – Magicgreens”.

Μπράβο στους/στις μαθητές/μαθήτριες αλλά και στους εκπαιδευτικούς που κάνουν ότι μπορούν ώστε τα παιδιά μας να μορφωθούν σωστά και να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες!

Επισύναψη: Picture1.png
15 Φεβ 2022 13:53 – από Περικλής Χατζημίσιος