ΝΕΟ Διαδικασία και ημερομηνίες ταυτοποίησης των πρωτοετών φοιτητών 2021-22

Οι πρωτοετείς φοιτητές που έχετε ολοκληρώσει την ηλεκτρονική σας εγγραφή στο Υπουργείο Παιδείας, για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων θα πρέπει να αποστείλετε με ταχυδρομείο ή με courier έως την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στην Ταχ. Δ/νση:

ΔΙΠΑΕ ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΎΠΟΛΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΏΝ ΣΥΣΤΗΜΆΤΩΝ
Τ.Κ. 57400 Σίνδος Θεσσαλονίκης
ΤΘ 141

φάκελο που να περιέχει τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής που έχετε υποβάλει στο Υπουργείο Παιδείας.
  2. Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την επισυναπτόμενη αίτηση εγγραφής (Αριθ. Πρωτοκόλλου και Αριθ. Μητρώου δεν συμπληρώνετε εσείς).
  3. Εκτυπωμένες και υπογεγραμμένες τις επισυναπτόμενες Υπεύθυνες Δηλώσεις (δεν απαιτείται θεώρηση του γνησίου της υπογραφής)
  4. 2 φωτογραφίες έγχρωμες (τύπου ταυτότητας)
  5. Ευκρινές φωτοαντίγραφο ταυτότητας
  6. Πιστοποιητικό γέννησης (μόνο για τα αγόρια)

(παρακαλούμε στον εξωτερικό φάκελο των δικαιολογητικών εγγραφής να συμπληρώσετε πριν τα στοιχεία σας την λέξη ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ώστε να μας διευκολύνετε). Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας από την Γραμματεία του Τιμήματος, θα σας αποσταλούν ηλεκτρονικά στο email που έχετε δηλώσει στην αίτηση εγγραφής

  1. Το δελτίο ενεργοποίησης με τους κωδικού σας
  2. Βεβαίωση σπουδών

Οι δηλώσεις μαθημάτων για τους πρωτοετείς θα γίνουν από τη Γραμματεία. Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.