ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.ΔΙ.Π.) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.ΔΙ.Π.) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου των μελών ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.ΔΙ.Π.) και του αναπληρωτή του στην Κοσμητεία της Σχολής Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με θητεία ετήσια, που άρχεται την 1η Σεπτεμβρίου 2024 και λήγει την 31η Αυγούστου 2025. Η διαδικασία ανάδειξης του εκπροσώπου των μελών Ε.ΔΙ.Π. και του αναπληρωτή του στην Κοσμητεία πραγματοποιείται με καθολική, άμεση και μυστική ψηφοφορία. Η εκλογική διαδικασία διενεργείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή

Κάλπη ΖΕΥΣ» της ανώνυμης εταιρείας του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.» (Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε.).

Ορίζει ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών την 26-06-2024, ημέρα Τετάρτηκαι για το χρονικό διάστημα από τις 09:00 έως τις 15:00.

Εάν η διαδικασία αποβεί άγονη, επαναλαμβάνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ήτοι στις 27-06-2024 την ίδια ώρα με τον ίδιο τρόπο.

Σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας, εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις της παρούσας, κατόπιν ηλεκτρονικής επικοινωνίας με την Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε. για τη διαθεσιμότητα ημερομηνιών διεξαγωγής και χωρίς την εκ νέου υπογραφή Συμφωνητικού Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Υποψηφιότητες

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για τη θέση του εκπροσώπου έχουν όλα τα μέλη Ε.ΔΙ.Π., υπό την προϋπόθεση ότι δεν αποχωρούν από την υπηρεσία κατά τη διάρκεια της θητείας για την οποία προκηρύσσεται η θέση, δεν τελούν σε άδεια άνευ αποδοχών ή σε αναστολή καθηκόντων κατά το χρόνο διενέργειας των εκλογών και δεν συνταξιοδοτούνται κατά τη διάρκεια της προκηρυσσόμενης θητείας.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους με αίτηση υπογεγραμμένη από τους ίδιους ενώπιον του Κοσμήτορα της Σχολής Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, από την ημερομηνία ανάρτησης της προκήρυξης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ έως και τις 31-05-2024 και ώρα 23:59, αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον ιδρυματικό τους λογαριασμό στην διεύθυνση info@eng.ihu.gr. Ακολούθως οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων πρωτοκολλώνται και διαβιβάζονται στο Ο.Δ.Ε. μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής τους.

Επισυνάπτονται:

Αναλυτικές πληροφορίες

Αίτηση Υποψηφιότητας – Υπεύθυνη Δήλωση


Συνημμένα: