ΠΡΟΣΟΧΗ – Βιογραφικά – Ημέρα Καριέρας – Πρακτικής Άσκησης -2024

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μόνο το 1/3 των φοιτητών που δήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή στην Ημέρα Καριέρας-Πρακτικής Άσκησης έχουν αποστείλει το Βιογραφικό τους σε κάποιες από τις εταιρίες που θα βρείτε στον σύνδεσμο https://careerday.iee.ihu.gr.

Κάποιες-κάποιοι έχουν στείλει το Βιογραφικό τους ΜΟΝΟ σε μια εταιρία. Στείλ'τε σε περισσότερες από μία για να έχετε περισσότερες πιθανότητες, γιατί σε κάποιες έχουν πάει και 25 Βιογραφικά μέχρι στιγμής, οπότε θα υπάρχει ανταγωνισμός.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ:

Πληροφορίες για όλες τις εταιρίες που θα συμμετέχουν το Σάββατο 17/02/2024 στην Ημέρα Καριέρας – Πρακτικής Άσκησης θα βρείτε στον σύνδεσμο https://careerday.iee.ihu.gr/.

1. Ενημερωθείτε για τις εταιρίες και τις Θέσεις Εργασίας και τις Θέσεις Πρακτικής Άσκησης που προσφέρουν οι εταιρίες που θα συμμετέχουν στην Ημέρα Καριέρας – Πρακτικής Άσκησης.

2. Επιλέξ’τε την Αποστολή Βιογραφικών στις εταιρίες που σας ενδιαφέρουν, αν σας είναι εύκολο, μέχρι την Παρασκευή το βράδυ το αργότερο, ώστε να έχουν το Βιογραφικό σας.

3. Ελάτε το Σάββατο 17/02/2024, στις 11:00 π.μ. – 15:00 μ.μ., στο κεντρικό φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Θεσσαλονίκης, να συναντήσετε στα ατομικά τους περίπτερα τους εκπροσώπους εταιριών, των οποίων οι θέσεις σας ενδιαφέρουν και να συζητήσετε τις προοπτικές συνεργασίας μαζί τους σε θέσεις Εργασίας ή Πρακτικής Άσκησης.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00 με χαιρετισμούς από εκπροσώπους του Δήμου Θεσσαλονίκης και του ΔΙΠΑΕ.

Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης. Περιλαμβάνει μόνο τις εταιρίες που θα συμμετέχουν με εκπροσώπους στο Δημαρχείο.

Αν έχετε αποστείλει Βιογραφικό σε κάποια από τις εταιρίες που δεν εμφανίζεται στο Πρόγραμμα, άρα δεν συμμετέχει στην Ημέρα Καριέρας διά ζώσης, θα επικοινωνήσουν μαζί σας για συνέντευξη.


Συνημμένα: