Πρόσκληση στο Info Day της δράσης ανοιχτής καινοτομίας Confluence 11/09/2023

Τα Κέντρα Ικανοτήτων Architectural Aluminium Academy και I4byDesign, ανακοινώνουν την έναρξη της δράσης ανοιχτής καινοτομίας, Confluence – Driving Innovation Together, σκοπός της οποίας είναι η εύρεση καινοτόμων ομάδων ικανών να ανταποκριθούν στις προκλήσεις  που θα τεθούν από τις πολυεθνικές βιομηχανίες ALUMIL, ISOMAT και KLEEMANΝ.

Το ΕΚΕΤΑ, ως υποστηρικτής της δράσης, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την εναρκτήρια εκδήλωση για την αναλυτική παρουσίασή της.

Επίσης θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να προωθήσετε την πρόσκληση στις ακαδημαϊκές και ερευνητικές κοινότητες των οργανισμών σας δίνοντας στους ερευνητές και τις ερευνήτριές σας τη δυνατότητα συμμετοχής και υποβολής προτάσεων στις προκλήσεις των βιομηχανιών έως τις 24/9.

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την πρόσκληση  για την εναρκτήρια εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:00 π.μ., στο αμφιθέατρο «Μιχαήλ Γεράσιμος Στρίντζης» στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης της εκδήλωσης.

Επιβεβαίωση συμμετοχής (διαδικτυακά ή δια ζώσης) στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://confluence-challenge.net/register-for-info-day

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Α Μπάρτζου (Τηλ: (+30) 2316 022310, a.bartzou@aluminiumacademy.com).


Συνημμένα: