Πρόσκληση Συμμετοχής TrophyΤροφή Meetup

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε και να ενημερώσετε τους φοιτητές σας σχετικά με το 3ο TrophyΤροφή Meetup του 2023 από τη Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, την Τρίτη 19/9 στις 17:00 που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του OK!Thess, Κομοτηνής 2, Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ερευνητές, φοιτητές, startups και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων και της πρωτογενούς παραγωγής και ενδιαφέρονται για την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και την επιχειρηματικότητα.

Trophy Meet-ups αναδεικνύουν τις ευκαιρίες, τις τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και τις προοπτικές του κλάδου της αγροδιατροφής, σε συνεργασία με εταιρίες της αγοράς, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια.  Οι συμμετέχοντες, φοιτητές, ερευνητές και startups του 3ου Trophy Meet-up, θα παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από στελέχη της Bayer και της ΑΒ Βασιλόπουλος που αφορούν τις σύγχρονες προκλήσεις στον κλάδο της αγροδιατροφής, καθώς και panel συζήτησης με εκπροσώπους από τους ερευνητικούς φορείς της πόλης. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε σύντομα εργαστήρια παραγωγής επιχειρηματικών ιδεών και καινοτομίας με βάση τις θεματικές που θα συζητηθούν, θα παρουσιάσουν τις ιδέες και τα project τους, ενώ θα έχουν και ευκαιρίες δικτύωσης.

Χορηγοί του 3ου Trophy Meet-up είναι οι εταιρείες BAYER  και ΑΒ Βασιλόπουλος. Η δράση συνδιοργανώνεται και υποστηρίζεται από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης, το Perrotis College, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας, το Κέντρο Αγροδιατροφής του Α.Π.Θ., το Γεωπονικό Τμήμα του Α.Π.Θ. και το Walk-Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Α.Π.Θ.

Τα Trophy Meetups είναι μία πρωτότυπη πρωτοβουλία στο πλαίσιο του επιτυχημένου εγχειρήματος Trophy-Τροφή, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη του διαλόγου για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία στη χώρα και ευρύτερα στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου της αγροαδιατροφής. Ο Οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» υλοποιεί μια σειρά από Trophy Meetups, που λειτουργούν ως πλατφόρμα σύνδεσης και ενημέρωσης όλων των ενδιαφερομένων για την καινοτομία και την τεχνολογία στο τοπικό και εθνικό αγροαδιατροφικό οικοσύστημα. Ταυτόχρονα, τα Trophy Meetups αποτελούν εργαλείο για τη γνωριμία και δικτύωση ατόμων με συμπληρωματικές δεξιότητες και ενδιαφέροντα, για την παρουσίαση των τελευταίων τάσεων στον τομέα της καινοτομίας και της τεχνολογίας, καθώς και για την αλληλεπίδραση του παραγωγικού ιστού της οικονομίας με νέα, δυναμικά εγχειρήματα.

Το εγχείρημα Trophy-Τροφή υλοποιείται από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Σας προσκαλούμε να προωθήσετε τη συγκεκριμένη πρόσκληση σε φοιτητές και ερευνητές οι οποίοι βρίσκονται στο δίκτυό σας και ενδιαφέρονται για τους τομείς της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.


Συνημμένα: