Σύλλογος Φοιτητών ΜΠΗΣ – Εκδήλωση Soft Skills Workshop

Ο νεοιδρυθείσας Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων ΔΙ.ΠΑ.Ε. Σίνδου (Σ.Φ. ΜΠΗΣ) οργανώνει την πρώτη του εκδήλωση.
Με τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να συμμετάσχετε στις συζητήσεις αλλά και να ενημερώνεστε για μελλοντικές εκδηλώσεις στον Discord server του συλλόγου: https://discord.gg/yAzU44UVfw

Τίτλος Εκδήλωσης: Soft Skills Workshop
Διοργανωτές: Φοιτητές Τσελάνι Βασίλειος και Κοψιδάς Δημήτριος
Που και πότε: Αμφιθέατρο Ηλεκτρονικής, 13:00-14:00 σε εβδομαδιαία βάση(η ακριβής μέρα/ες θα κριθεί από τα αποτελέσματα του Google Form)

Περιγραφή: Στα workshops θα γίνει εξάσκηση των δεξιοτήτων επικοινωνίας και παρουσίασης. Τα workshops κατά κύριο λόγω σκοπεύουν να σας βγάλουν από το comfort zone σας, καθώς έπειτα από μια σύντομη παρουσίαση από τους διοργανωτές, θα κληθείτε, μεταξύ άλλων, να εξασκήσετε την ομιλία σας στο αμφιθέατρο μπροστά από κοινό, να παρουσιάσετε ένα αντικείμενο που σας ενδιαφέρει ατομικά ή σε ζευγάρια και θα εξασκηθείτε σε συνεντεύξεις. Η εκδήλωση δεν είναι συνδεδεμένη με κάποιο μάθημα ή καθηγητή και δεν θα βαθμολογηθεί ή κριθεί κανένας με βάση τις δεξιότητες του, καθώς ο σκοπός της είναι η εξάσκηση και η καλλιέργεια δεξιοτήτων που θα σας φανούν χρήσιμες στο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό περιβάλλον. Για να αποφασιστεί η μέρα/ες που θα διαδραματιστούν τα workshop και για να μπορέσουν οι διοργανωτές να οργανώσουν το πρόγραμμα σας καλούν να συμπληρώσετε την εξής φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/A5DZMd1ArGDrSjLM7.