Δομημένος Προγραμματισμός – Εισακτέοι στο 5-ετές τμήμα ΤΜΠΗΣ (από το 2019 και μετά)

Για τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων (ΤΜΠΗΣ) που έχουν εισαχθεί από το 2019 και μετά, οι οποίοι θα δηλώσουν ξανά το μάθημα το Χειμερινό Εξάμηνο 2023-2024 ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να παρακολουθήσουν το εργαστηριακό μέρος του μαθήματος (https://aboard.iee.ihu.gr/announcements/62836), εκτός αν έχουν πάρει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5.0 σε κάποια εξέταση του εργαστηριακού μέρους του μαθήματος, οπότε μπορούν σ' αυτή την περίπτωση να μην ξαναπαρακολουθήσουν το εργαστήριο, αλλά να γραφούν σε τμήμα εξέτασης.

Οι πρωτοετείς έχουν μπει ήδη σε τμήμα (https://aboard.iee.ihu.gr/announcements/62835).

Περιβάλλον Εργασίας για τη c : https://www.embarcadero.com/free-tools/dev-cpp

Σύνδεσμος για τις Σημειώσεις του Μαθήματος (Υλικό Διαλέξεων, Εκφωνήσεις Ασκήσεων Εργαστηρίου, κ.λ.π.) –> https://people.iee.ihu.gr/~gouliana/dom_progr.html

ΥΓ1. Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα με την κατανόηση βασικών πραγμάτων όσον αφορά το μάθημα, επικοινωνήστε μαζί μου να σας εντάξω στο πρόγραμμα ΟΜΠΡΕΛΑ. Υπάρχουν συμφοιτητές σας που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να λύσετε τυχόν απορίες που έχετε για το μάθημα και να παραδώσετε στην επόμενη εξεταστική ένα αξιοπρεπές γραπτό και να με πείσετε πως μπορείτε να συνεχίσετε με τον Αντικειμενοστρεφή Προγραμματισμό και τις Δομές Δεδομένων.

Καλό Εξάμηνο και καλό τετραήμερο

ΥΓ2. Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13:00-16:00 ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ 16:00-19:00 ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΙ.