Δυνατότητα πραγματοποίησης πτυχιακής εργασίας με υποτροφία στην Κίνα

Δυνατότητα πραγματοποίησης πτυχιακής εργασίας με υποτροφία στην Κίνα

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων του ιδρύματός μας είχε υποβάλλει πρόταση στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ για τις αμοιβαίες μετακινήσεις μελών ΔΕΠ και φοιτητών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Chengdu της Κίνας (Chengdu University).
Η πρόταση έγινε αποδεκτή και εγκρίθηκε η μετακίνηση ενός φοιτητή/τριας του ιδρύματός μας για χρονικό διάστημα 4 (τεσσάρων) μηνών κατά τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου 2019-2020 για την εκπόνηση της πτυχιακής του εργασίας. Η παραμονή στην Κίνα πρέπει να ολοκληρωθεί έως τις 31/5/2020.

Η επιστημονική περιοχή της εργασίας σχετίζεται με τη χρήση της Πληροφορικής στον Τουρισμό (e-tourism – Διαδικτυακές Συναλλαγές στον Τουρισμό). Η πτυχιακή θα υλοποιηθεί στο International e-Tourism Research Center of Chengdu University. Ο επιβλέπων καθηγητής από την πλευρά του Πανεπιστημίου της Κίνας θα είναι ο κ. Mu Lei, ειδικός στο παραπάνω αντικείμενο, σε συνεργασία με καθηγητή του ιδρύματός μας.

Τόσο οι οικονομικοί όροι (χρηματοδότηση) για τη μετάβαση και την παραμονή, όσο και οι επιστημονικές και λοιπές προοπτικές από την παραμονή στην Κίνα και την υλοποίηση της εργασίας είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να υποβάλλει υποψηφιότητα στην προκήρυξη που πρόκειται να ανακοινωθεί αυτές τις μέρες από το Γραφείο Erasmus του ΔΙΠΑΕ.
Για τυχόν περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε (ή και να συναντηθείτε) με τον υπεύθυνο καθηγητή Β. Κώστογλου.

Βασίλης Κώστογλου
Γραφείο 212
Μέρες/ ώρες: Τετάρτη 13-14 και Πέμπτη 12-14 με προσυνεννόηση
e-mail: vkostogl@it.teithe.gr

Επισύναψη: ανακοίνωση-πρόσκληση ενδιαφέροντος για πτυχιακή εργασία στην Κίνα.docx
17 Νοέ 2019 10:6 – από Βασίλειος Κώστογλου