Εκδήλωση μνήμης για την απώλεια της Μ. Ψαροπούλου, φοιτήτριας του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, στο δυστύχημα των Τεμπών

Σας προωθούμε ανακοίνωση του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία και παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας:

Στις 28 Φεβρουαρίου του 2023 το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών προκάλεσε τον θάνατο 57 ψυχών…πολλών νέων και κάποιων πολύ κοντά στις ζωές μας.Το Τμήμα μας είχε τη δική του άδικη και τραγική απώλεια: την απώλεια της Μάρθης Ψαροπούλου, της φοιτήτριας του Τμήματός μας, που έσβησε τόσο ξαφνικά σε αυτό. Η Μάρθη ήταν ένα λαμπερό νέο κορίτσι με όνειρα και ελπίδες για το μέλλον.

Η θλίψη μας παραμένει βουβή και αβάσταχτη. Η απουσία της Μάρθης αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο Τμήμα μας, στις σκέψεις μας και στις καρδιές μας.

Μετατρέπουμε τη θλίψη μας σε αγώνα για «ασφάλεια», σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα στην αξία της ύπαρξης, προσβλέποντας δε στη «δικαιοσύνη» με ελπίδα για το μέλλον. Ας γίνει η μνήμη της Μάρθης το έναυσμα της ενεργοποίησης του αγώνα για ένα «καλύτερο» αύριο.

Την Πέμπτη 29/2 στις 11:30, στον προαύλιο χώρο του Τμήματός μας, θα τιμήσουμε τη μνήμη της Μάρθης με ενός λεπτού σιγή.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος ΜΠΗΣ,

Ε. Αντωνίου