Ερευνητική και Εθελοντική Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας και Εκτάκτων Καταστάσεων – Διαδικτυακή εκδήλωση (Τετάρτη 21/6/2023)

Αγαπητοί φοιτητές-τριες, αγαπητή ακαδημαϊκή κοινότητα του Τμήματος μας,

Το Communications and Internet of Things (CIoT) Research Group του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων (ΤΜΠΗΣ) του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος ΔΙΠΑΕ), το IEEE Communications Greece Chapter και το IEEE Student Branch (International Hellenic University – Thessaloniki) έχουν δημιουργήσει την "Ερευνητική και Εθελοντική Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας και Εκτάκτων Καταστάσεων (ΕΕΟΔΑΕΕ)". Κύριος σκοπός της Ομάδας ΕΕΟΔΑΕΕ αποτελεί οτιδήποτε σχετίζεται με τη χρήση της τεχνολογίας ώστε να μπορεί να αποσοβήσει φυσικές/ανθρωπογενείς καταστροφές και να δώσει αποτελεσματικές/σωτήριες λύσεις για την πρόληψη/αποτροπή καταστροφών και αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων.

Στην Ομάδα ΕΕΟΔΑΕΕ καλούνται για συμμετοχή όλοι οι ενδιαφερόμενοι, προπτυχιακοί/μεταπτυχιακοί φοιτητές-τριες, υποψήφιοι διδάκτορες, απόφοιτοι, μέλη ΔΕΠ/ΕΔΙΠ/ΕΤΕΠ και διδάσκοντες των Ελληνικών Πανεπιστημίων καθώς και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφερόμενος.

Όσες-όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στην Ομάδα ΕΕΟΔΑΕΕ, τότε μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος εδώ: https://forms.gle/6uiiAXemEBiSq2d97

==========

Η επόμενη δράση της ΕΕΟΔΑΕΕ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 21 Ιουνίου @19:00 και περιλαμβάνει την ομιλία του Υποψήφιου Διδάκτορα ΕΚΠΑ κ. Ιάσονα Αλιφέρη με τίτλο "Τεχνολογικές Εφαρμογές για Διαχείριση Κρίσεων". Θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με θέματα Δημόσιας Ασφάλειας.

Βιογραφικό ομιλητή: Ο Ιάσονας Αλιφέρης είναι Γ. Γραμματέας της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος (ΕΠΑΥΠΣ) και Υπ. Διδάκτωρ Στρατηγικής Διαχείρισης & Λήψης Αποφάσεων σε Καταστροφές στο ΕΚΠΑ. Έχει τον βαθμό του Υποπυραγού του Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΣ), με εξειδίκευση σε θέματα του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ), ενώ παράλληλα είναι Εκπαιδευτής ΣμηΕΑ του ΠΣ.

Όσες-όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή εκδήλωση, τότε πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα εδώ: https://forms.gle/VSDrggajXA7tszfG6

Σας (προσ)καλούμε και σας περιμένουμε Όλες και Όλους!


Συνημμένα: