Προϋποθέσεις συμμετοχής στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία.

Σας παρακαλούμε ακολουθώντας τις οδηγίες στον σύνδεσμο https://edupass.gov.gr/, να προχωρήσετε ΑΜΕΣΑ στη διαδικασία δήλωσης της φυσικής σας παρουσίας στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων, καθώς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση μαθημάτων και εργαστηρίων στους χώρους διδασκαλίας.
Η διαδικασία της δήλωσης αφορά ΟΛΑ τα φυσικά πρόσωπα και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας (φοιτητές/-τριες, μέλη ΔΕΠ, ΕΔ|Π|ΕΤΕΠ|ΕΕΕΠ, διοικητικό προσωπικό).
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σύμφωνα με το έγγραφο με αριθμ. πρωτ. ΔΦ2.1/16959_11/10/2021 ΔΙΠΑΕ και την KYA µε θέμα «Λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (A.E.I.) και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVlD-19 κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022».
• Για την τήρηση των προϋποθέσεων συμμετοχής µε Φυσική παρουσία στους χώρους του πανεπιστημίου, δεν αρκεί η υποβολή αίτησης στην ειδική πλατφόρμα «edupass.gov.gr», αλλά θα πρέπει οι μετέχοντες στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία να έχουν μαζί τους ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ δηλ. Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή τη βεβαίωση αρνητικού rapid test (ή PCR).
• Όσοι/ες προσέρχονται με ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ εργαστηριακού ελέγχου rapid test (ή PCR) αυτός πρέπει να διενεργείται ΔΥΟ (2) ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ έως σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν από την Τρίτη και την Παρασκευή αντίστοιχα, με δική τους δαπάνη.

Για τη δήλωση edupass θα χρειαστείτε :
1) το ΑΜΚΑ σας ή το ΑΜΚΑ του παιδιού σας αν είστε γονέας ανήλικου τέκνου και
2) τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet ή εναλλακτικά κωδικούς σύνδεσης σε τραπεζική υπηρεσία webbanking

#ieeihu #covid19 #edupass #menoumeasfaleis

Επισύναψη: ΔΦ2_116959_11102021_ΔΙΠΑΕ.pdf
2 Νοέ 2021 14:9 – από Άννα-Ελένη Καλλιδοπούλου