Πρόσκληση Συμμετοχής | 16ος Δια – Πανεπιστημιακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας ennovation 2024

Αγαπητοί φοιτητές / Αγαπητές φοιτήτριες,

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στον 16ο κύκλο διεξαγωγής του Δια – Πανεπιστημιακού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Ennovation 2024(https://acein.aueb.gr/en/ennovation-competition/) που συντονίζει το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας – ACEin (https://acein.aueb.gr/) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα μας

Ο Δια-Πανεπιστημιακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, Ennovation 2024 είναι ένας ετήσιος Πανεπιστημιακός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας διάρκειας 4 μηνών. Ο διαγωνισμός διεξάγεται από ένα δίκτυο 20+ πανεπιστημίων σε Ελλάδα και Κύπρο υπό το συντονισμό της Μονάδας Μεταφοράς Τεχνολογίας και Καινοτομίας (ACEin) (https://acein.aueb.gr/) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κύριος στόχος του Διαγωνισμού είναι η επιτάχυνση καινοτόμων ιδεών παρέχοντας στους συμμετέχοντες/συμμετέχουσες τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τα εργαλεία και την αυτοπεποίθηση που απαιτούνται προκειμένου να μετατρέψουν τις καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες τους ή τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας τους σε βιώσιμη επιχείρηση.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή και δωρεάν.

Σε ποιους/ποιες απευθύνεται

Επιχειρηματικές ομάδες που αποτελούνται ή έχουν τουλάχιστον ένα ενεργό μέλος με φοιτητική/ερευνητική/διδακτική ιδιότητα. Πιο συγκεκριμένα:

· Προπτυχιακοί φοιτητές/φοιτήτριες

· Μεταπτυχιακοί φοιτητές/φοιτήτριες

· Υποψήφιοι/Υποψήφιες Διδάκτορες

· Διδάκτορες

· Ερευνητές/Ερευνήτριες

· Καθηγητές/Καθηγήτριες

Η επιλογή των ομάδων θα γίνει βάση της αίτησης που μπορείτε να βρείτε https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6g0kKVBy0ME1Uc9gs9mVkeDqI0aGiEOALWC74A_IOHojekg/viewform

Για την συμμετοχή σας στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της προαναφερθείσας ηλεκτρονικής αίτησης μέχρι την 17 Μαρτίου 2024.

Παρακαλούμε πριν από τη συμπλήρωση της εν λόγω αίτησης, ενημερωθείτε σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα που μπορείτε να βρείτε https://acein.aueb.gr/en/ennovation-competition/ έτσι ώστε να είστε βέβε@ ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτό το χρονοδιάγραμμα.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή/και απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οργανωτική ομάδα του Διαγωνισμού Ennovation στη διεύθυνση: ennovation@acein.aueb.gr