Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης

Με την επικείμενη έναρξη του επόμενου κύκλου Πρακτικής Άσκησης (ΠΑ), από 1/10/2019, καθώς και κατόπιν της αναβάθμισής μας σε τμήμα με πενταετές πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών με τίτλο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το Τμήμα μας διοργανώνει ημερίδα Πρακτικής Άσκησης την

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στις 11:00

στο αμφιθέατρο του πρώην Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών, ΑΤΕΙΘ.

Η ημερίδα περιλαμβάνει αρχικά (11:00-12:00) εκτενή ενημέρωση των φοιτητών που πρόκειται να εκπονήσουν ΠΑ το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 (χειμερινό  εξάμηνο). Θα παρουσιαστεί αναλυτικά η διαδικασία έναρξης της ΠΑ, οι ενέργειες που απαιτούνται από την πλευρά των φοιτητών και των εργοδοτών και θα επιλυθούν οι (όποιες) απορίες των φοιτητών.
Στη συνέχεια, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των φορέων που προσφέρουν θέσεις ΠΑ, με στόχο τη βελτίωση της συνεργασίας μας προς όφελος των φοιτητών μας και των φορέων. Οι εκπρόσωποι των εταιριών που θα πάρουν μέρος θα παρουσιάσουν ένα πολύ σύντομο προφίλ της εταιρίας τους και μία σύντομη περιγραφή των θέσεων Πρακτικής Άσκησης που προσφέρουν.
Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει διάλειμμα για καφέ, όπου θα υπάρξει η ευκαιρία για γνωριμία και συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων των φορέων και των ενδιαφερόμενων φοιτητών.

Η παρουσία όλων των φοιτητών που σκοπεύουν να εκπονήσουν ΠΑ το τρέχον ακαδημαϊκό έτος κρίνεται απαραίτητη.

Ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη της ΠΑ του χειμερινού εξαμήνου 2019-20 και την κατάθεση αιτήσεων θα αναρτηθεί μετά την ημερίδα ΠΑ.

Γουλιάνας Κωνσταντίνος
Υπεύθυνος ΠΑ του πρώην Τμήματος Μηχανικών Πηροφορικής, ΑΤΕΙΘ
Μελίνα Ιωαννίδου
Υπεύθυνη ΠΑ του πρώην Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών, ΑΤΕΙΘ

Leave a Reply