Πρόσβαση στις Ανακοινώσεις του τμήματος

Από την υπηρεσία apps, μπορείτε από την αρχική σελίδα υπηρεσιών να επιλέξετε “Ανακοινώσεις”.

Ή να μεταβείτε απευθείας στο https://aboard.iee.ihu.gr/.

Επάνω δεξιά υπάρχει η επιλογή “Είσοδος” που πρέπει να επιλέξετε. Όταν δεν έχετε κάνει είσοδο, βλέπετε μόνο τις δημόσιες ανακοινώσεις, αλλά όχι αυτές των μαθημάτων και άλλες που δε δημοσιεύονται στον ιστοχώρο του τμήματος. Αν κάνετε είσοδο για πρώτη φορά στην υπηρεσία θα ερωτηθείτε αν  θέλετε το σύστημα αυθεντικοποίησης να στείλει τα δεδομένα σας στην εφαρμογή aboard (πάντα ή μόνο μια φορά). Πρέπει να απαντήσετε θετικά. Αν απαντήσετε “Πάντα”, τότε δε θα ξαναερωτηθείτε.

Αφού έχετε κάνει “Είσοδος”, επιλέξτε επάνω δεξιά την επιλογή “User preferences”.

Θα μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων όπου πρέπει να επιλέξετε το 2ο ΤΑΒ “Subscribe”

Θα εμφανιστεί ένα SelectBox που θα έχει προεπιλεγμένο το “Όλες οι ανακοινώσεις”, εφόσον δεν το έχετε αλλάξει κάποια στιγμή στο παρελθόν. Μπορείτε να πατήσετε το βελάκι αριστερά του ώστε να δείτε όλες τις υποκατηγορίες. Αν αποεπιλέξετε κάποια, τότε θα αποεπιλεγεί και το “Όλες οι ανακοινώσεις” και θα μείνουν επιλεγμένες όλες οι υπόλοιπες.

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις με email για τις ανακοινώσεις που αναρτώνται στους πίνακες που επιλέξατε. ΠΡΟΣΟΧΗ:

  1. Για να λάβετε ενημέρωση θα πρέπει να έχετε ορίσει σωστά το email σας κατά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
  2. Πρέπει να έχετε κάνει τουλάχιστον μια φορά login στην υπηρεσία aboard.
  3. Εάν δεν έχετε δηλώσει το ιδρυματικό σας email, αλλά κάποιο εξωτερικό (πχ: gmail, outlook κτλ) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναγνωρίζονται τα μηνύματα ως “Ανεπιθύμητα” (spam). Καλή τακτική είναι να χρησιμοποιείτε το ιδρυματικό email και να ορίσετε το gmail ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή να διαβάζει τα εισερχόμενα και από το ίδρυμα (στο gmail: Settings/Accounts and Import/Check mail from other accounts/pop server: babel.noc.teithe.gr/Port:995/SSL).
  4. Δεν υπάρχει εγγύηση για την παραλαβή ενός mail. Συνεπώς, θα πρέπει συστηματικά να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα.