Πως ενημερώνομαι για τις ανακοινώσεις

Οι ανακοινώσεις που αφορούν τα μαθήματα, δεν αναρτώνται στην δημόσια ιστοσελίδα του τμήματος, αλλά μέσα στην εφαρμογή https://apps.it.teithe.gr/. Θα πρέπει οι φοιτητές να ενημερώνονται μέσω της παραπάνω διαδικτυακής εφαρμογής. Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ενημερώνεστε είναι:

  1. Επισκέπτομαι συχνά την σελίδα https://apps.it.teithe.gr/ και αφού κάνω “login” βλέπω αν υπάρχει νέα ανακοίνωση. Να σημειωθεί ότι αν δεν κάνετε login εμφανίζονται μόνο οι δημόσιες ανακοινώσεις και όχι των εξαμήνων/μαθημάτων.
  2. Ορίζω μέσα από την εφαρμογή ποιούς πίνακες θέλω να παρακολουθώ (οδηγίες στο: https://www.iee.ihu.gr/support/dept_services/dept_account_aboard/) και μου έρχεται email όταν βγαίνει μια νέα ανακοίνωση. Στην περίπτωση που έχω δηλώσει λάθος email διεύθυνση κατά την ενεργοποίηση του λογαριασμού μου ή έχει αλλάξει, μπορώ να την ενημερώσω ακολουθώντας τις οδηγίες https://www.iee.ihu.gr/support/dept_services/directory-service/ .
  3. Κατεβάζω για Android την εφαρμογή IEEapps (ITapps) που υπάρχει στο https://www.iee.ihu.gr/support/dept_services/ και την εγκαθιστώ στο κινητό μου. Κάθε φορά που βγαίνει μια νέα ανακοίνωση στους πίνακες που έχω κάνει εγγραφή, λαμβάνω ειδοποίηση στο κινητό.